محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم

پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم رئیس جمهور با بیان اینکه با کسی که می‌تواند کمک کند که مشکل مردم کشور را حل کنیم. دعوا می‌کنیم تا دیگری نباشد و به جای او بنشینیم، تصریح کرد: چرا به هم تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در مراسم ملی بزرگداشت روز شهید، با بیان اینکه باید راه شهدا را ادامه دهیم، اظهار کرد: بار سنگینی که بر دوش ماست این است که شرمنده خون این شهدا و مادران و پدران و همسران آنان نشویم. ما باید تلاش کنیم ارزشها، باور‌ها و اعتقاداتی که شهدا برای آن جانشان را فدا کردند در جامعه جاری شود.

وی افزود: آنانی که برای این کشور رفتند و جانشان را دادند و خانواده‌های آنان که ماندند باید در حمایت و پشتیبانی‌شان هر کاری که در دولت می‌توانیم برای خدمتگزاری به آنان انجام دهیم. این شهدا برای کشور، اسلام، دین، عدالت، انصاف و آزادگی جان خود را فدا کردند و ما باید همین ارزش‌ها را در جامعه جاری کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ما در جهاد اکبر هستیم، تصریح کرد: سخت که در برابر وسوسه‌های منیت، شهرت، جناح و جریان و امثال آن، بایستیم و به مردم خدمت کنیم. همه این دعوا‌ها به دلیل منیت‌های ماست وگرنه خدمت به مردم دعوا ندارد. کسی که می‌خواهد به مردم خدمت کند این گوی و میدان.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: با کسی که می‌تواند کمک کند که مشکل مردم کشور را حل کنیم. دعوا می‌کنیم تا دیگری نباشد و به جای او بنشینیم، به هم تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم.

وی افزود: باور ما این است که اگر مانع برای هم ایجاد نکنیم قادر خواهیم بود با کمک بهم و باقدرت تمام خواسته‌ها و نیت‌هایی که شهدای ما جانشان را برایش فدا کردند را در جامعه اجرا کنیم.

پزشکیان گفت: آمریکا تحریم و اروپا تهدید می‌کند و دیگری شعار می‌دهد، اما هیچکدام نمی‌توانند جلوی مسیر ما را بگیرد، اگر ما با یکدیگر همدل و هم‌قسم شویم و در راه و چشم‌اندازی که رهبری انقلاب ترسیم کردند حرکت کنیم.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ناکامی قدرت‌های بزرگ در جریان جنگ تحمیلی برای شکست ایران، تصریح کرد: این پیروزی به دلیل اهتمام ملت و مردم ما بود که نتوانستند یک وجب از خاک ما را بگیرند. الان هم تهدید می‌کنند، اما ما از تهدیدات دشمن نمی‌ترسیم ما از خودمان می‌ترسیم. اگر دست به دست هم دهیم هیچ ایرانی در فقر و بی‌درمانی و مشکلات نمی‌ماند.

وی یادآور شد: ما از ابتدای انقلاب خیلی قوی‌تر هستیم، اما در این قدرت مقداری نفسانیات اجازه نمیدهند که در صحنه همه باهم کمک کنیم و مشکلات مردم را برطرف سازیم.

پزشکیان گفت: خدا به ما کمک کند راه شهدا را با قدرت و وحدت و انسجام طی کنیم و دشمنان را از اقدامات و خیالاتی که در ذهن دارند ناامید کنیم که این امر جز با وحدت و انسجام همه ما ممکن نیست.

رئیس‌جمهوری اظهار کرد: ما الان باید سر چه دعوا کنیم وقتی رهبری انقلاب راه را برای ما مشخص کرده است و همه باید در همان مسیر حرکت کنیم؟ سر چیز‌های بیخود با یکدیگر دعوا می‌کنیم که به نظرم به دلیل نفسانیات ماست نه چیز دیگری./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان روز شهید
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار